Ville Puromäki

Maailmanjärjestys muuttuu. Demokratia on tulossa tiensä päähän. Unohdetaan draama, kilpailu ja valta. Tunnen, että ihmisluonnon tulevaisuus tulee olemaan sydänten yhtenäisyys, joka johtaa tietoisuuden evoluutioon.

”Kuvitelkaa kulttuureita, jotka ovat riittävän viisaita selvittämään ongelmat toistensa kanssa samanlaisuuteen ja myötätuntoon perustuen, mikä luo “kaikki voittavat“ –tilanteita.” –Kryon–  

Ihmiskunta herää.

 

 

Minä olen seurannut politiikkaa työni puolesta erittäin tarkasti, läheltä, kaukaa ja ennen kaikkea ylhäältäpäin. Olen toiminut uutisohjaajana pian kahdeksan vuotta. Takana on poliittisia TV-ohjelmia satoja lähetyksiä. Ohjelmia tehdessä minua puistattaa kansanedustajien kaksinaisuus ja teeskentely. Usein he ajattelevat vain omaa napaansa, kuinka jokin asia hyödyttää häntä itseään tai omaa urakehitystä. 

Olen ylhäältäpäin seuratessa huomannut, kuinka korruptoitunut laitos eduskunta on. Eduskunnan pieniä sätkynukkeja ohjaillaan jostain muualta. Heille annetaan rahabonuksia ja johdatellaan ostamaan osakkeita, kun suuria päätöksiä tehdään ajamaan ylikansallisten suuryritysten etuja. Tällä tavalla kansakunta köyhtyy, eikä kansalla ole valtaa päättää omista asioistaan. Suuryritykset repivät ja tuhoavat meidän kallisarvoisen luontomme.

Tällä hetkellä olemme myyneet suuryhtiöille sähkönsiirron, maaperän rikkauksia, televiestinnän, mediaviestinnän ja suunnitteilla ovat maantiet, rautatiet, terveydenhoito ja pohjavedet! Entäpä, jos he haluavat ostaa myös opetuksen ja lasten kasvatuksenkin, niin voin sanoa, että silloin ollaan jo aika lirissä. Sitä kautta he voivat aivopestä ihmiset jo lapsesta saakka, mikä jatkuu myös opiskelussa.

Nyt ihmiskunta alkaa pikku hiljaa heräämään ja se on hienoa. Samalla tavalla ajattelevat ihmiset alkavat kerääntymään yhteen. He ovat sydäntietoisia, ja ajattelevat ihmisiä, luontoa, planeettaa ja universumia yhtenäisenä kokonaisuutena.

Nyt olemme tärkeässä tienristeyksessä. Toinen suunta on jatkaa samaa rataa kohti globalisaatio, jota hallitsevat suuryritykset ja pankit, mikä johtaa inhimillisyytemme häviämiseen. Meitä kaikkia kontrolloidaan ja manipuloidaan. Meidän päätäntävaltamme tuhotaan. Meille toitotetaan, kuinka demokratia toimii ja kuinka hyvä se on, mutta todellisuudessa se on silmänlumetta. Ihmiset jatkavat oravapyörässä samassa sapluunassa vuodesta toiseen. Ensin hieno koulutus ja lopunelämän työkiireet, ja loputon rahan & ajan puute.

Luontoyhteyden löytäminen uudestaan.

Olen monta kertaa miettinyt, millainen ihmiskunnan historia olisi ollut, jos intiaanit olisivat tulleet tänne Eurooppaan ennen Kolumbuksen saapumista Amerikkaan. Luulen, että ihmiskunta olisi paljon rauhaa rakastavaisempi kuin se on tänä päivänä. Intiaanien tapa elää luonnon kanssa ja kunnioitus luontoa kohtaan on ihastuttavaa. Meillä länsimaalaisilla olisi paljon opittavaa intiaaneilta ja muilta ns. alkuperäiskansoilta. Luulen, että intiaanien opit ovat pikku hiljaa pureutumassa meihin länsimaalaisiin. Sisäinen rauha tulee, kun perustarpeet ovat kunnossa.

 

Sisäinen rakkaus ja onnellisuus pitää löytää itse.

Metropolipolitiikka on yksi oleellinen syy maailman huonoon tilaan. Maaseudut ovat tyhjillään ja ihmisiä houkutellaan valheilla muuttamaan kaupunkeihin. Ylistetään kuluttamista ja ostamista. Markkinatalous pistää ihmiset kilpailemaan keskenään ja näkemään vihollisia joka puolella. Maatilat käyttävät lannoitteita, jotta saataisiin enemmän vähemmällä. Liiat lannoitteet imeytyvät maahan ja kulkeutuvat vesistöihin. Rikkaruohot ja tuhohyönteiset pitää tappaa, eli myrkytetään haitat pois ja siitä seuraa luonnon ja ekosysteemin vaurioituminen. Ihminen ei tunnu näkevän huomista tai omaa nenäänsä pidemmälle.

Kun suuret tehotuotantomaatilat pistävät pienet maatilat ahtaalle kilpailutilanteen johdosta, eläimet juotuvat pieniin ja ahtaisiin koppeihin sekä muutenkin kärsimään huonosta hoidosta, eikä heillä ole tilaisuutta toteuttaa lajityypillisiä tarpeitaan. Isot tehomaatilat ovat kaukana kuluttajista, joten ruokatuotteille tulee suuret kuljetusmatkatkin kaiken lisäksi, kuljetuksesta tulee päästöjä, sekä tuotteet pitää pakata ja niihin laitetaan monesti lisäaineitakin kestävyyden parantamiseksi.

Ihmisillä on kiire kaupungeissa omiin työpisteisiin, eivätkä he ehdi syömään kuin nopeaa einestä tai pikaruokaa. Kiire, stressi ja epäterveellinen ruoka pistävät ihmiset voimaan pahoin sekä henkisesti että fyysisesti. Lapset eivät näe vanhempiaan, koska vanhemmat ovat töissä aamusta iltaan.

Tällä hetkellä ihmiset ovat vapaaehtoisesti orjia, eivätkä pääse nauttimaan elämästään tai olemaan kotona läsnä omille lapsilleen. Näin ollen lapset eivät saa tarpeeksi rakkautta omilta vanhemmiltaan, mikä ajaa lapset huonoille teille, tämä lisää kurjuutta ja pahaaoloa. Kierre on valmis. Tulee päihteet, väkivalta ja rikollisuus.

Minulle iski suuri tarve hypätä politiikkaan, astua avaamaan latua ja herätellä ihmisiä ja poliitikkoja uuteen tapaan olla ja elää. 

Olen ratkaisijatyyppi, haluan ratkaista ongelmia. Paneudun asiaan täysillä ja käännän kaikki kivet. Kansalle pitää antaa suurempi mahdollisuus päättää omista asioistaan. Pelastus jokaiselle kansalaiselle on saada oma sisäinen rauha, joka tulee siitä, että hänellä on kaikki perustarpeet kunnossa eli koti, ruoka ja energia. Nämä kaikki on saatava jokaiselle Suomen kansalaiselle ilmaiseksi. Tämä on oikeasti mahdollista.

Kun perustarpeet ovat kunnossa, ihmisille jää enemmän aikaa itselle, perheelle ja omille lapsilleen. Me kaikki olisimme onnellisempia ja löytäisimme sisäisen rauhan, joka avaa ihmisten sydämen rakkaudelle. Kun olemme saaneet itsemme kuntoon yksilötasolla voimme rakentaa ihanan malliyhteiskunnan, joka olisi konsensus. Tätä mallia me voimme opettaa muillekin maille: kuinka onnellinen malliyhteiskunta tehdään. Jokainen valtio hoitaisi itsensä kuntoon sisäisesti niin kuin se tapahtuu yksilötasollakin. Sisäinen rakkaus ja onnellisuus pitää löytää itse. On ensin opittava rakastamaan itseään ennen kuin voi rakastaa muita. 

Olen Kaakkois-Suomen ehdokas nro 62!

Tämä muutos, se tehdään yhdessä.

Yksi Kansa – Yksi Planeetta – Yksi Aika

Me olemme maailman perhettä, kansoina ja yksilöinä, ja asumme yhteisellä planeetalla. Nyt, on se aika, jolloin ymmärrämme yhteisen onnellisuuden tärkeyden ja toimimme sen eteen.”

Täytä Kannattajakortti ja Tue Muutosta!

Kannattajakortin täyttäminen ei sido mihinkään, ei jäsenyyden eikä vaalien suhteen. Tietoja ei myöskään jaeta eteenpäin.

Kerro kavereillesi...
  • 500
    Shares
  • 500
    Shares
Liity Odotuslistalle

Liity Odotuslistalle

Liity odotuslistalle, ja kuulet ensimmäisten joukossa sähköisestä kannatusmahdollisuudesta.

Sinut on lisätty odotuslistalle onnistuneesti.