top of page
Visa 2 tiny_edited.jpg

Moikka!

Olen Visa Pekka Lind, eläkeläinen. Työelämässäni toimin osastopäällikkönä v. -89 asti LKV Norkama Oy:ssä myyden työkseni yrityksiä. Se antoi minulle laajaa perspektiiviä ja ymmärrystä yritystoiminnasta ja josta sain myös paljon viisaita ystäviä.

Vuonna 1990 perustin Maisteri Kärnän kanssa yritysmyynti V. Lind Ky:n, joka vieläkin on yritysrekisterissä ja jonka kautta teen vielä satunnaisia toimeksiantoja joihin haluan antaa oman osaamiseni käyttöön.

Mielenkiintoinen yksityiskohta elämässäni on se, että ostin 20.7.1987 Mobira Cityman puhelimen 24 000 markalla, ollen yksi ensimmäisiä ihmisiä maailmassa kenellä oli matkapuhelin käytettävissä.

Nykyään olen kuitenkin jättänyt taakseni liiallisen teknologian jonka käyttöön en koe enää kutsua, joten minulla ei ole esimerkiksi tietokonetta tai sähköpostia. Tämän johdosta koen ymmärtäväni hyvin muidenkin eläkeläisten elämäntilannetta, jotka eivät ole digimaailmassa.

 

Miksi eduskuntavaaleihin?

Haluan ehdokkaaksi vaikuttamaan yhteiskunnan asioihin ja koen että yritystoiminnan osaamisesta ja kokemuksesta olisi annettavaa yhteiskuntamme hyvinvoinnille.

Haluan myös pitää huolta siitä että yhteiskunnan palvelut ovat riittävällä tasolla myös heille ketkä eivät ole digimaailmaan sidonnaisia.

Miksi juuri Kristallipuolue?

Kristallipuolue edustaa kaikilta osin omia arvojani. Uskon korkeamman voiman olemassa oloon ja olen myös kaikeista puoleen teeseistä samaa mieltä.

bottom of page