top of page
photo_2023-02-01_07-36-44.jpg

Moikka!

Nimeni on Anne Oikarinen. Olen 37-vuotias yksinhuoltaja, asun Kajaanissa.

Harrastuksiani muun liikunnan ohella on tanssi, laulu ja käsityöt. Tanssilajeista rakkain on brasilialainen samba, jota on pariin otteeseen tullut tanssittua myös Helsingin Sambakarnevaaleilla. Koulutukseltani olen rakennusinsinööri sekä vaatealan artesaani.

 

Tämän hetkinen työ ja kutsumus on tehdä asioita Suomen hyväksi. Se tarkoittaa konkreettisesti sitä, että juonnan Totuuden Etsijöiden YouTube-kanavalla sekä omalla kanavalla ja luon niihin sisältöä. Näinä aikoina totuuden tuominen vaihtoehtoisilla mediakanavilla on tärkeää, koska sitä ei valitettavasti meidän vallanpitomediasta tule.

 

Syksyllä 2021 löysin rinnalleni ihanan miehen Mikon, jonka kanssa jaamme uusioperheen arkea. Perheeseen kuuluu oma tytär 8-vuotias Essi, Mikon kaksi lasta ja kohta 13-vuotias karvalapsi Luna.

 

  • Facebook
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Twitter

Miksi eduskuntavaaleihin?

Tämä onkin haasteellinen kysymys, koska olen aiemmin ajatellut, etten ikinä lähtisi vaaleihin. En koe omaavani poliitikkoverta suonissani ja epäilen vahvasti, että vaaleissa tapahtuu vilppiä.

 

Sen takia olen kovasti pohtinut äänestämistä, että kannattaako se edes. Katselin ja tutkiskelin aikani ehdokkaita ja tulin siihen tulokseen, ettei ole sopivia, joita äänestää Oulun vaalipiiristä. Keskustelimme puolisoni kanssa tästä asiasta. Ehdotin, että Mikko lähtisi ehdokkaaksi, että voisimme omalla näkyvyydellä kerätä ääniä vaaliliittoon. Sen ainakin pitäisi parantaa sitä todennäköisyyttä, että toisinajattelijoista useampi pääsisi eduskuntaan ja veisi ääniä pois valtapuolueilta.

 

Onneksi sain puolisoni, Mikon houkuteltua ehdokkaaksi. Ja lupasin Kristallipuolueelle, että voin lähteä itsekin ehdokkaaksi, jos heidän listat eivät täyty Oulun vaalipiiristä. Pian minulle ehdokkuus sitten suotiinkin ja olen kiitollinen siitä. Katsotaan mitä vaalit tuo tullessaan ja toivon, että omalla panostuksellani voin parantaa vaaliliiton eri ehdokkaiden läpipääsyä.

Miksi juuri Kristallipuolue?

Koen, että Kristallipuolueessa kohtaa kaikki tärkeät arvot jo iskulauseessa: ilo, totuus ja rakkaus. Koen puolueen toiminnan avoimeksi ja rakkaudelliseksi, joten sen takia se oli ainut valinta kaikista muista puolueista. Myös oma puolisoni Mikko Vapa on ehdokkaana Oulun vaalipiirissä Kristallipuolueessa. Näiden lisäksi kerään kaiken maailman jalokiviä ja kristalleja, joten senkin puolesta puolue kuulostaa ihanalta. 

KIRJOITUKSET JA VIDEOT

10.3.2023

Paikallislehdessä Kainuussa

Annen kannanotto videolla

Yhteydenotto

Jos haluat auttaa kampanjassani tai sinulla on muuta sydämen asiaa, niin ota yhteyttä!

bottom of page