top of page
bono_01-614x614 copy.jpg

Moikka!

KRISTALLI VAPAUDEN LIITOSSA - PIRKANMAAN VAALIPIIRI

Ari 'Bono' Alén, 57v. (sit) - Vaali No.98 - Pirkanmaa

Valotyöntekijä, infosoturi, mediatuottaja, tekn.kandi (Arkkit.), res.yliltn (nyk. pasifisti), perheetön aikuisten lasten isä. - Sydämen viisaudella puntaroiden, maalaisjärjellä tehden, kristallinkirkkain visioin.

 

Muutama ydinasia tavoitteistani:

• Suomi pitää palauttaa laittomuuden tilasta perustuslailliseen itsenäisyyteensä. - Perustuslakituomioistuin.

• Oikeudenmukaisuus, avoimuus, suora demokratia, demokraattinen rahanluonti.

• Kansanedustajan pitäisi vastata kansalle eikä puolueelle, EU:lle, NATO:lle, WHO:lle tai WEF:lle. - FIXIT.

• Henkisyys on osa elämänarvojamme. (Kts. Bonomedia suomeksi -YouTube-kanavani.)

• Luontaishoito-hyvinvointiministeriölle olisi tarvetta. Hoitomuodot yhdenvertaisiksi.

• Rahojen syytäminen pankkitukiin ja korruptioon rajojemme ulkopuolelle on loputtava - ja hyvinvointi-Suomi palautettava.

 

Aiemmin olen ollut kansanedustajaehdokkaana 2015 (IPU, sitoutumaton).

 

Kristalli Vapauden vaaliliitossa. - Äänet samaan koriin, ja puoluekurittomat kansanedustajat eli aidot kansan edustajat hoitamaan asioitamme. - Avoimuus palautettava. Kansan on saatava tietää lakivalmisteluista, jne. Vaalivilpit paljastettava. Kohti suoraa demokratiaa.

 

Lisää videoita -kanavillani:

YouTube: Bono Bronck (poliittinen),

Bonomedia suomeksi (henkinen)

Tokentube: Bonomedia  

 

BONOMEDIA Kiitos, että tuet näkyvyyttämme myös jakamalla materiaalejamme eteenpäin.

Äänestä viisaasti. PIR # 98 Bono

 

Kiitos myös jaoista. Yhteisen asiamme puolesta.

  • Youtube
  • Youtube
  • Facebook
  • VK
  • 1811011090

Miksi eduskuntavaaleihin?

Minulla ei ollut enää pienintäkään aikomusta lähteä mukaan politiikkaan, saati ehdokkaaksi. Mutta näemmä taas Pirkaanmaan kohdalla oli ehdokaslista sen verran ohut ja useamman suostuttelun jälkeen, koin sit liki kansalaisvelvollisuudekseni lähteä tukemaan näiden ihan ehdottomasti parhaiden puolueiden ja ehdokkaiden vaalityötä ja menestymismahdollisuuksia.

Miksi juuri Kristallipuolue?

Aiemmin 2015 vaaleissa olen ollut kansanedustajaehdokkaana sitoutumattomana Itsenäisyyspuolueen listalla. Silloin olin aktiivinen Kristallipuolueen ja Itsenäisyyspuolueen yhteislistan puolestapuhuja. Kirjoitin silloin myös raha-osuuden Kristallipuolueen puolueohjelmaan. Tuolloin olin osallisena Demokratia-2.0 "kauko-ohjattu kansanedustaja"-mallin kehittäjänä. Silloin ääniä sain 157. Realistisena arviona Pirkanmaan vaaliliiton koriin pitäisin nyt 200-300 henk.koht. ääntä, vaikka tunnettavuus on lisääntynyt, niin etenkin kun vaalityö jää nyt aiempaan verrattuna vajaaksi. Nyt meitä olisi sitten Pirkanmaalta 3 Kristallia vaaliliitossa Vapauden liiton listalla.

 

Olen oikeudenmukaisen, perustuslaillisen lähidemokratian kannattaja. Sydänviisauden ohjaaman talonpoikaisjärjen edustaja. PK-sektorin yritysten toimintaedellytykset suurimpina työllistäjinä tulisi palauttaa. Kuten myös valtiomme itsenäisyys. (WHO, EU, euro, Nato.) — Kannatan ja haluan tällä ehdokkuudellani tukea niin Kristallipuolueen kuin Vapauden liiton mahdollisuuksia edistää puolueohjelmansa mukaista politiikkaa. Äänet yhteen koriin. (Tein tästä d'Hondtin järjestelmästä videonkin ihan hiljattain, jonka Juho Lyytikäinen kuvasi Kristallipuolueen Hyvänmielenosoituksessa Tampereella.)

Koska meitä ehdokkaita jo uutisissakin ilmoitettuna estetään ja sensuroidaan niin hakukoneissa kuin some-alustoilla, näiden meidän tiedotteiden ja materiaalien runsaat jaot ovat nyt elintärkeitä viestimme tavoittamiseksi sinne äänestäjille asti. Kiitämme runsaista jälleen jaoista jo etukäteen. – Kiitos, kiitos, kiitos.
 

KIRJOITUKSET JA VIDEOT

15.3.2023

Bonon video

Kristallinkirkas ratkaisu löytyy vain boxin ulkopuolelta

15.3.2023

Bonon video vapaudenliiton illasta

Miksi mikään ei muutu äänestämällä?

x.xx.2022

Bonon video

Tulossa pian =)

Yhteydenotto

Jos haluat auttaa kampanjassani tai sinulla on muuta sydämen asiaa, niin ota yhteyttä!

bottom of page