top of page
Helsinki_Kristiina Benjaminsson.jpg

Moikka!

Olen Kristiina Benjaminsson, 48-vuotias, yli 15 vuotta yrittäjänä perheeni elättänyt homeopaatti, psykokinesiologi, kirjailija, merkonomi ja yrittäjämentori. Olen luonnonmukaisen terveydenhoidon, eläinten- ja ihmisoikeuksien puolestapuhuja, Luontaishoitoalan Foorumin hallituksen jäsen ja 3 aikuisen lapsen ja 3 enkelilapsen äiti Helsingistä.

Mottoni: Sydän ja maalaisjärki edellä, ideologiat ja vouhotukset vähemmälle.

Ihmisten ja eläinten hyvinvointiin liittyvät asiat ovat aina olleet sydämessäni. Tärkeinä kokemieni asioiden puolesta olen harjoittanut kansalaisaktiivisuutta nuoresta lähtien. Seuratessani viime vuosien hämmentävää uutisointia ja politiikkaa, monet kerrat olen vakavasti pohtinut, mihin tämä maailma on menossa? Millainen on tulevaisuutemme ja lastemme tulevaisuus, jos nykyinen meno jatkuu? Monista poliittisista päätöksistä tuntuu järki täysin kadonneen. Se on saanut minut tutkimaan asioita ja entistä tarmokkaammin jakamaan tietoa mahdollisuuksista kääntää meno parempaan suuntaan.

Vaalikeskusteluja seurattuani totesin, että yhteiskuntamme auttamiseksi on tehtävä vielä enemmän, ja että minulla on ymmärrystä ja osaamista, jota tässä tilanteessa tarvitaan, siksi lähdin ehdokkaaksi.

https://www.facebook.com/benjaminssonkristiina/

https://www.facebook.com/Homeopaattinenhoito

https://homeopaattinenhoito.fi/tutkimuksia-ja-muuta-dataa/

Miksi eduskuntavaaleihin?

Eduskuntaan täytyy saada ihmisiä, jotka rohkenevat pitää vaalilupauksensa ja edistää maamme asioita kohti koko kansan parempaa hyvinvointia. Se on minun mielestäni kansanedustajien velvollisuus.

Jokainen puolue on joskus ollut pieni. Nyt kun uudet puolueet ovat kovasti nosteessa ja vaaliliitossa keskenään, uusilla on todelliset mahdollisuudet menestyä vaaleissa.

Kiitos, kun annat äänesi paremmalle tulevaisuudelle.

Kovin montaa vaalikonetta en ole täyttänyt, koska niiden antamissa tuloksissa on ilmennyt epäselvyyksiä. Eli vaalikoneesta et todennäköisesti minua löydä. Tervetuloa tutustumaan ajatuksiini lisää nettisivuilleni. Löydät minut myös somesta. Laita vaikka kaveripyyntö ja kysymyksiä, vastaan mielelläni:

Miksi juuri Kristallipuolue?

Kuntavaalien aikaan minua lähestyttiin useammasta puolueesta ehdokkuusehdotteluilla. Pidän ehdottoman tärkeänä pystyä allekirjoittamaan kaikki edustamani asiat ja arvot, joten tutkin tarkasti eri puolueita, tuntuvatko ne omilta. Kristallipuolueen teeseistä löysin luontaishoitojen, ihmisoikeuksien ja luonnon kunnioituksen sekä monia muita koko yhteiskunnan hyvinvoinnille tärkeitä asioita, jotka ansaitsevat tulla tietoisuuteen ja käytäntöön. Lisäksi Kristallipuolueessa ei harjoiteta puoluekuria, vaan sallitaan omantunnonvapaus edustaa niitä asioita, joita äänestäjäni pitävät tärkeinä. Se on minun mielestäni kansanedustajan tehtävä. Siksi Kristallipuolue.

Kristallipuolueen vaaliteemoista itselleni tärkeimpiä ovat:

1. Luontaisten hoitomuotojen tukeminen.

- Luontaiset hoidot parantavat tutkitusti kansanterveyttä ja -taloutta. Niiden käyttö vähentää luonnon kemikaalikuormitusta. Terveydenhuolto tulisi suunnata sairauksien hoitamisen sijaan terveyden hoitamiseen. - Tämä on erityisalaani ja olen koonnut aiheesta tutkimustietoa nettisivuilleni.

2. Perustuslaillisten oikeuksiemme suojelu.

- Jokainen haluaa elää vapaassa maassa. Viime aikoina uhatuimpina ovat olleet erityisesti itsemääräämisoikeus ja sananvapaus. Näiden vuoksi olen haastettuna oikeuteen osallistumisesta lailliseen, ihmisoikeuksien puolesta järjestettyyn mielenilmaukseen.

2. Luonnon-, eläinten, lapsuuden ja muiden heikommassa asemassa olevien suojelu.

- Luonto on aarre, jota tulee vaalia. Yhteiskunnan on panostettava perheiden terveyteen ja lapsuuden suojelemiseen. Jokainen ihminen on ansainnut arvokkaan vanhuuden. Jokainen eläin ansaitsee laadukkaan elämän.

Kaiken kaikkiaan Kristallipuolueen ajama sydänlähtöinen, rehellinen ja itsenäinen politiikka, jossa korostuu puolueettomuus ja pyrkimys rauhaan ja turvallisuuden lisäämiseen yhteiskuntamme sisällä ja myös suhteessa muuhun maailmaan. Näistä arvoista koostuvassa turvallisessa, demokraattisessa yhteiskunnassa haluan lastemmekin saavan elää.

bottom of page