top of page
Hanna Nykänen ver 3.jpg

Moikka!

Hanna Nykänen, Pieksämäki. 44-vuotias äiti 4-vuotiaalle ihmistaimelle. Henkisen polun kulkija, auttaja, ayurveda-tietäjä. Oppimishaluisena olen kouluja käynyt, sekä fyysisellä että henkisellä tasolla. Insinööriys olkoon symbolina syvällisestä ongelmanratkaisukyvystäni.

Rohkeana seikkailijana olen kiertänyt maapallon - kaikkialla sama taivas, sama maa. Silti Suomi on oma maa mansikka, oman heimon vapaa kotimaa.

Leikin villalangoilla - kudon kangaspuilla kiikunmattoja ja neulon sukkia, usein flow-tilassa. Nautin palapeleistä, jotka täyttää koko pöydän, kunhan vaan teekuppi mahtuu jonnekin. Terapeuttinen teehetki rakkaan ystävän seurassa on elämän suola ja hunaja. Television ja median sijasta katselen tähtiä ja pyydän Universumia pitämään minut entistä paremmin Omassa Voimassa, Om.

 

Miksi eduskuntavaaleihin?

Vaaliehdokkuus Valon joukkoihin oli samanlainen tandem-hyppy, minkä tein extempore Fidzillä: tässä hypyssä tosin ei tarvinnu huutaa, mutta yhtä lailla uuden äärellä ollaan. Mutta mikäs on ollessa, kun ympärillä on samanhenkisiä inhimillisiä ihmisiä.

Haluan näkyvyyttä sydäntietoiselle puolueelle, henkisille arvoille, armollisuudelle.
Syntyi halu auttaa, jotta henkisesti heränneet voisivat yhdistää voimansa ja päästä vaikuttamaan tämän pohjoisen kansan hyvinvointiin - se onnistuu yhteistyöllä.

Mitä puolueen teeseihin tulee, rakastan henkilökohtaisesti eniten henkisyyttä, kannatan pienyrittäjyyttä sekä vaihtoehtohoitoja ja EU on jo nähty, ei jatkoon, Fixit?

Henkiset ihmiset vaaliuurnille nyt, muutos on lähempänä kuin koskaan. Valo tulee Pohjolasta!
 

Miksi juuri Kristallipuolue?

Yllätyin löytäessäni puolueen, jolla on arvoissa Rakkaus <3
Ilo. Totuus. Rakkaus! Sydän tietää ja johdattaa.
Henkinen näkökulma asioihin on kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.
Myös teesit edustavat näkemyksiäni.

KIRJOITUKSET JA VIDEOT

x.xx.2023

1. Kannanottoni

Tulossa pian!

Yhteydenotto

Jos haluat auttaa kampanjassani tai sinulla on muuta sydämen asiaa, niin ota yhteyttä!

Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla kristallihanna@gmail.com

bottom of page