top of page
Narinkkatori 16.jpg

Varsinainen jäsen

Varsinaisena jäsenenä astut kynnyksen yli ja annat oman tärkeän kannatuksesi Kristallipuolueen ajamille tavoitteille. Voit myös saada myöhemmin ilmoitettavia jäsenetuja.

Vuosimaksu on vain 22€.

Sanansaattaja

Yksi tärkeimmistä asioita puolueellemme on sen tunnetuksi tekeminen. Se voi tapahtua monin eri tavoin, esim. sosiaalisessa mediassa puolueen tai sen edustajien kannanottojen jakaminen.

Tästäkin me kiitämme.

Kannatusjäsen

Kannatusjäsen on henkilö, joka haluaa tukea toimintaamme taloudellisesti, joka voi halutessaan olla myös varsinainen jäsen. Puolueemme toimii vielä yhteiskunnan tukien ulkopuolella, vapaaehtoisvoimin.

Vuosimaksu on avoin summa.

Yhteistyökumppani

Onko sinulla kenties joku palvelu, jota haluaisit tarjota jäsenillemme joko ilmaiseksi tai etuhintaan. Jos on, niin arvojemme kohdatessa, pystymme vastavuoroisesti antamaan näkyvyyttä.

Laitetaan hyvä kiertämään!

Yritysjäsen

Yritysjäsenet ovat myös tervetulleita tukemaan toimintaamme. Arvojemme kohdatessa, jos niin haluaa,  voimme laittaa yrityksen yhteystiedot kotisivuillemme hyvää levittääksemme.

Vuosimaksu on 75€ tai 100€

Toiminnan kehittäjä

Parhaat ideat ja tekijät tulevat usein laatikon ulkopuolelta, josta näkee kokonaisuuden uusin silmin. Jos sinulla on idea, ja varsinkin jos haluat osallistua puolueen aktiiviseen toimintaan, niin ota yhteyttä!

Anna itsesi loistaa <3

bottom of page