Valitse jäsenyysmuoto joka toimii sinulle!

Ole se muutos, jonka haluat nähdä myös muissa. 
Liity mukaan tekemään sydämellisempää politiikkaa.

Jäseneksi

Jäsenmaksuista kertyneet varat käytämme kokonaisuudessaan Kristallipuolueen juoksevien kulujen maksuun, nettisivujen kuluihin, kampanjointiin yms.

Viestejä jäseniltä

Usein kysytyt kysymykset

Se tarkoittaa kristallilasia ja kuvastaa toimintaamme, joka on puhdasta, kirkasta ja läpinäkyvää.

Koska Suomessa ei ole entuudestaan puoluetta, joka nojaisi vahvasti henkisiin- ja eettisiin arvoihin.

Korkeampi tietoisuus tarkoittaa ymmärrystä siitä, että meissä kaikissa on älykkyyden ja järjen ylittävää viisautta. Tämä viisaus puhuu meille sydämemme kautta ja ohjaa toimintaamme jos luotamme siihen, ja noudatamme sen neuvoja.

Sydäntään kuuntelevat ihmiset ovat vahvoja ja seisovat asiansa takana. Nykypolitiikka on vielä kylmä maailma, mutta emme pelkää sitä. Politiikka tulee muuttumaan inhimillisemmäksi, kun sinne pääsee entistä enemmän sydämestään toimivia ihmisiä.

Uskomme vahvasti, että Kristallipuolueesta ei tule toisten puolueiden kaltaista. Kaikki riveissämme olevat ovat jo sydämellä tekijöitä ja se on meille elämäntapa. Kun sydämen mukaan alkaa elää, ei sitä vastoin voi enää toimia. Jos puolueellamme ei ole mahdollista toimia omien arvojensa mukaisesti tulee sen toiminta lakkaamaan. Entisen kaltaisia puolueita ei tarvita enää yhtään lisää. Laaja hallituskokoonpano takaa, että tuemme jokainen toinen toistamme, eikä kukaan yksittäinen ihminen pääse suorittamaan mitään tuhoisaa.

Oirekeskeisyydestä kokonaisvaltaiseen terveydenhoitoon, luonnonmukaiset hoidot soveltuvilta osin osaksi perusterveydenhuoltoa, ihmisen oman vastuun korostaminen terveyden ylläpidossa, ravitsemussuositusten päivittäminen, puolueettoman tutkimustyön tukeminen. Terveydenhuoltojärjestelmän uudistaminen tulee tuomaan hyvinvoinnin lisäksi huomattavia säästöjä yhteiskunnallemme.

Emme sovi poliittisella kartalla mihinkään olemassa olevaan ideologiaan. Emme ole vasemmalla, emme oikealla, emme keskellä jne. Keskeisin ideologiamme on universaali, kaikkia olevaisia kunnioittava rakkaus. Hyvinvointi ennen taloudellista hyötyä. Valtio on ihmistä varten. 

Pitkällä tähtäimellä tarvitaan oman kansallisen pankin perustaminen, jolloin ulkomaisille pankeille maksetut korot jäävät kotimaahan. Jo nyt voidaan säästää paljon julkisen hallinnon menoja karsimalla, terveydenhuoltoa kehittämällä, ennaltaehkäisyyn panostamalla, kehitysapua viisaammin kohdentamalla sekä poistamalla lapsilisät hyvätuloisilta

Jäsenellä on kokouksissamme läsnäolo-, puhe- ja äänioikeus. Kannatusjäsenyys sopii paremmin henkilölle, joka haluaa tukea toimintaamme rahallisesti, mutta ei halua tai pysty osallistumaan käytännössä vaikuttamaan. 

Keskeisenä asiana näemme, että pienyrittäjien toimintaa tulee helpottaa yksinkertaistamalla käytänteitä ja karsimalla maksuja ja turhaa byrokratiaa.

Työelämä on muuttunut monimuotoisemmaksi ja sitä säätelevä lainsäädäntö laahaa jäljessä. Jokaisella on oikeus tehdä työtä sen verran kuin kykenee ja saada hyötyä tekemästään työstä. Työstä on saatava asiallinen palkka ja ilmaistyötä ei saa teettää

Jos aiomme pysyä EU:ssa, tulisi sitä paljon kehittää, jotta se pystyisi luomaan tasa-arvoisuutta ja hyvinvointia kaikille jäsenmaille. Nykyisellään se ei toimi. Nykyinen velkarahajärjestelmä, jossa yksityiset liikepankit luovat lähes kaiken liikkeellä olevan rahan velkana, on johtanut jatkuvaan kilpailun ja taloudellisen kasvun kierteeseen. Tämä on täysin kestämätön ratkaisu sekä ihmisille, eläimille, että ympäristölle. Käytännössä ensimmäinen askel demokraattisen rahanluonnin tavoitteen toteuttamiseksi olisi ero sekä eurosta että EU:sta, jonka jälkeen tarvitaan oma keskuspankki ja oma valuutta.

Omaa kulttuuriamme tulee kunnioittaa, niin kuin mekin kunnioitamme muiden kulttuureita ja lakeja ollessamme heidän valtioissaan. Maahanmuuttajia ja kantaväestöä tulee kohdella tasavertaisesti sosiaalitukien ja palkkauksen suhteen. Pakolaisten vastaanottamisessa tulee varmistaa se, että avun saavat ne, jotka sitä oikeasti tarvitsevat.

Kannatamme molempia. Tärkeintä on rakkaus, ei seksuaalinen suuntautuneisuus.

Ei Suomea Natoon. Suomen parhaaksi on pysyä puolueettomana ja säilyttää hyvät välit kaikkien maiden kanssa.

Ei enempää ydinvoimaa. Olemme uusiutuvien energioiden tuottamisen kannalla. Tilaa täytyy antaa myös uusille innovatiivisille ideoille tuottaa energiaa.

Koska Suomessa ei ole entuudestaan puoluetta, joka nojaisi vahvasti henkisiin- ja eettisiin arvoihin.

Tutustu

tilaa uutiskirje