top of page
Sanna_Seesvalo_Tampere_xx.jpg

Moikka!

Olen Sanna Seesvalo, taideterapeutti ja henkinen valmentaja. Kahden teinin eläinrakas äiti. Harrastuksiini kuuluu kaikenlainen käsillä tekeminen, mistä nyt milloinkin satun innostumaan: maalaaminen, korujen tekeminen, vaatteiden ompelu, villasukkien neulominen, askartelu, huone- ja parvekekasvien kasvattaminen.... 
45 vuotta Telluksen pinnalla elämää tallailleelle on elämä näyttänyt monenlaisia puolia, yhden asiakkaani sanoin: "Sä et hätkähdä mistään, sulle voi kertoa mitä tahansa asioita." En ole erityisen uskonnollinen, kokemukseni kuitenkin on, että elämässä on myös muuta, kuin pelkästään materiaalisia asioita. Siispä nimitän itseäni henkiseksi. 

 

  • Facebook

Miksi eduskuntavaaleihin?

"Jonkun pitäisi tehdä jotakin," on lause johon törmään usein. Itse olen valinnut tämän tavan vaikuttaa, omalta pieneltä osaltani. Jos minut eduskuntaan valitaan, en pelkää pitää meteliä tärkeiden asioiden puolesta, kuten: lapset ja nuoret, (etenkin pien)yrittäjät, mielenterveys, ruoan omavaraisuus, täydentävien hoitojen aseman parantaminen terveydenhoidossa, avoimuus ja rehellisyys päätöksenteossa. 
On aika rakentaa uudenlainen systeemi ja yhteiskunta. Niin kauan kuin asioistamme päättämässä on ihmisiä, jotka eivät välitä kansalaisten hyvinvoinnista, näin ei tule tapahtumaan. 
Moni kokee, ettei äänestämällä voi vaikuttaa, mutta äänestämättä jättäminen valuu suoraan isojen valtapuolueiden laariin. 

Miksi juuri Kristallipuolue?

Olen ollut Kristallipuolueessa mukana enemmän ja vähemmän aktiivisesti alusta saakka. En voisi kuvitellakaan mitään muuta puoluetta. 
Kristallipuolueen arvot ovat hyvin lähellä omia elämänarvojani. Ja esittelemämme edustuksellinen kansanvaali on yksi hyvä esimerkki siitä, miten haluamme askel kerrallaan muuttaa maailmaa parempaan suuntaan. 
Koen tärkeäksi vaikuttaa vallitsevaan systeemiin sisältäpäin, koska lainlaatijat kuitenkin aina määräävät, vaikka miten kansalaisaktiivisuutta tapahtuisikin "maan alla." 
Eräänlainen rauhanomainen vallankumous on Kristallipuolueen tavoite, samoin kuin vaaliliittolaistemme. 
Siksi Kristallipuolue on poliittinen puolue. Ja siksi minä olen Kristallipuolueen ehdokkaana. 
Tehdään yhdessä meille kaikille parempi tulevaisuus! 

KIRJOITUKSET JA VIDEOT

x.xx.2022

Sannan kirjoitus

Tulossa pian!

x.xx.2022

Sannan video

Tulossa pian =)

Yhteydenotto

Jos haluat auttaa kampanjassani tai sinulla on muuta sydämen asiaa, niin ota yhteyttä!

bottom of page