top of page
Seppo.JPG

Moikka!

Olen astrologi Seppo Tanhua. Ylläpidän Astro.fi sivustoa, teen astrologisia tulkintoja, pidän astrologiakursseja ja käyn luennoimassa eri puolilla Suomea. Minulle on tärkeää sekä oma että muiden henkinen ja fyysinen hyvinvointi, johon olen löytänyt arvokkaita eväitä astrologian avulla.

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Miksi eduskuntavaaleihin?

Ääni sisälläni ei antanut minulle rauhaa. Uskon, että minulla on vaalikampanjassa sellaista sanottavaa, että se helpottaa ihmisten oloa ja auttaa ymmärtämään inhimillisen yhteisön valtavan merkityksen rajujen yhteiskunnallisten muutosten keskellä. Haluan kannustaa ratkaisullani kaikkia muitakin ilmaisemaan rohkeasti ja rehellisesti omat mielipiteensä ja kasvattamaan sillä tavalla tietoisuuden määrää maapallolla. Suomi tarvitsee valon sotureita jakamaan ilon ja rakkauden sanomaa vaikeinakin aikoina. Vaalikiertue on loistava mahdollisuus jakaa mahdollisuutta liittyä valon joukkoihin.

Miksi juuri Kristallipuolue?

Kristallipuolueessa on mielestäni rakkaudellisin ote elämään ja vaaleihin. Koen, että vain tässä puolueessa on mahdollista kampanjoida rennosti, iloisesti ja mukana olosta aidosti nauttien. Puoluekokouksessa näin myös, kuinka ammattimaisesti puolueen asioita hoidetaan talouden ja muiden vaaleihin liittyvien tehtävien osalta. Kampanjoinnin raamit ovat hyvässä kuosissa ja koen olevani todellisten tekijöiden seurassa täynnä intoa ja positiivista odotusta ilman tulospaineita. Teemme parhaamme ja nautimme tekemisestä. Siitä syntyy upeista upein lopputulema.

KIRJOITUKSET JA VIDEOT

8.11.2022

Kristallipuolueen kartta

Kristallipuolueen vuosikokouksessa kävimme läpi muun muassa sitä miltä näyttää Kristallipuolueen syntymäkartta, millaisia energioita vaaliaika tuo mukanaan, sekä miten nämä yhdistyvät Suomen karttaan.

x.x.2022

Kirjoitus tai video tulevasta ajasta

Tulossa pian =)

Yhteydenotto

Jos haluat auttaa kampanjassani tai sinulla on muuta sydämen asiaa, niin ota yhteyttä!

bottom of page