top of page
Sybila_edited.jpg

Moikka!

Nimeni on Sybila Pitkänen. Olen äiti, pohtija, joogi, liiketalouden opiskelija (amk) ja pienyrittäjä.

Olen kiitollinen Suomen ilmaisesta koulutuksesta, joka on mahdollistanut minulle osaamiseni ja yleissivistykseni lisäämisen aikuisella iällä. Olen kiitollinen lukioni historianopettajalle ja kaikille lukemilleni kirjoille ja artikkeleille, jotka innostivat minut ymmärtämään yhteiskuntien toimintaa. Historia toistaa itseään, joten on tärkeää nähdä iso kuva. 

 

Tärkeitä teemoja minulle ovat rahapolitiikan uudistaminen realistiseksi, sillä mikään talous ei voi elää velalla. On ymmärrettävä, mitä ovat yhteiskunnan tärkeimmät tehtävät ja palata niiden toteuttamiseen. Kaikkeen ei ole varaa. Kaikille kaikkea on ei kenellekään mitään, niin kuin saamme joka päivä huomata, kun koulutukseen ja terveydenhuoltoon ei ole tarpeeksi resursseja tai ne tuhlataan epäolennaiseen.

 

Luontoyhteys tulee palauttaa. Me sairastumme ja luonto sairastuu, jos emme osaa elää yhteisymmärryksessä ja kunnioittaen luonnon lakeja. Ylikulutukseen perustuva taloussysteemi ja haitallisten ja hajoamattomien aineiden tuottaminen ja päästäminen luontoon ovat huolestuttaneet minua jo kauan. Niillä on vakavia haittavaikutuksia esimerkiksi lisääntymiseemme ja terveyteemme. Luomu- ja pienviljely tuovat enemmän hyvinvointia eläimille ja puhtaampaa ja terveellisempää ravintoa meille. 

 

Luontaiset hoitokeinot ovat minulle kolmas tärkeä teema. Tiedetään, kuinka tehokasta on potilaan kokonaisvaltainen hoitaminen. Luontaiset hoitokeinot ovat edullisia ja tehokkaita. Lääketeollisuuden tuotteet ovat saastuttavia, ja ne tulisi säästää todelliseen tarpeeseen. Esimerkiksi antibioottien liiallinen käyttö on johtanut niille vastustuskykyisten bakteerien syntymiseen. Hormonisaaste ja kasvinsuojeluaineet vakaviin häiriöihin lisääntymisterveydessä läpi luomakunnan.

 

Miksi eduskuntavaaleihin?

Persoonallisuuteni ytimessä on auttaminen. Saan suurta tyydytystä, kun voin auttaa lähimmäisiäni. Näinä kaoottisina ja epävarmoina aikoina olen tuntenut kutsun olla avuksi laajemminkin, auttaa meitä luovimaan tämän suuren murroksen läpi uuteen valoisaan aikakauteen, jossa ihmisoikeudet, ihmisten ajattelu ja mielipiteen vapaus, yhteisöllisyys, yksityisyys ja itsenäisyys ovat arvossa. 

 

Mielestäni ajatus implanteista, joilla lasten päähän voitaisiin työntää oppisisältö; pakollisista lääketieteellisistä injektioista tai muista hoidoista; Maailman terveysjärjestö WHOlle suunnitellusta täydestä määräysvallasta tulevissa pandemioissa; tai keskitetystä maailmanlaajuisesta ja seurattavasta digivaluutasta ja -identiteetistä ovat vastoin näitä ihanteita ja ihmisoikeuksia. 

 

Kuten Albert Einstein totesi, emme voi ratkaista ongelmia samantasoisella ajattelulla, jolla ne loimme. Tämän ymmärtäminen on mielestäni se, joka kirkkaimmin erottaa Kristallipuolueen kaikista muista puolueista. Yhteiskuntamme ongelmista voisi kirjoittaa kilometrin pituisen listan, mutta sen sijaan, että keskittyisimme näpertelemään jokaisen ongelman kanssa erikseen, tehden pieniä korjauksia sinne tänne, me kaikki Kristallipuolueeseen ehdokkaaksi hakeutuneet koemme, että ihmisten tietoisuuden tason on kohottava, jotta saamme kokonaisuuden korjattua. Tietoisuuden mukana tulee vastuullisuus ja ymmärrys toimimisesta yhteisen hyvän eteen. 

 

Todennäköistä on, että ne jotka edes harkitsevat Kristallipuolueeseen kuuluvan äänestämistä, ovat niitä, jotka jo tiedostavat, että se mihin keskitymme eli ne ajatukset ja visiot, joihin pistämme energiamme, kasvavat. Vetoan siis sinuun, jolla on jo tietoisuutta sen verran, että tämän ymmärrät, tee rohkea valinta. Älä anna ääntäsi pelkojen ja vihan ruokkijoille, vaan anna mahdollisuus ilon, totuuden ja rakkauden levitä myös poliittiseen päätöksentekoon. Sillä uskoa, toivoa ja maalaisjärkeä se tarvitsee.

Miksi juuri Kristallipuolue?

Uskon maailmanrauhaan, kaikkien kansojen sekä ihmisten ja luonnon väliseen harmoniseen yhteiseloon. Tiedän, että varsinkin tässä maailmanajassa Kristallipuolueen usko maailmaan ja politiikkaan, jota määrittää ilo, totuus ja rakkaus, vaikuttaa monesta vaaleanpunaisilta hattaroilta, toisin sanoen yksinkertaisesti naiivilta. 

 

Ja kuitenkin se vaihtoehto, jota realistisena pidetään, eli nykyinen asiaintila, jossa ihmiset hyökkäävät toisiaan vastaan ja luontoa arvostetaan – jos arvostetaan – vain sen tuottaman hyödyn mukaan tai pelätään sen (potentiaalisesti) aiheuttamien katastrofien takia, on johtanut meidät alati lisääntyvään pahoinvointiin, yhteiskunnallisiin konflikteihin ja jopa kolmannen maailmansodan kynnykselle.

 

Minulla on unelma Suomesta, jonka jokainen kansalainen tuntee olemassaolonsa merkitykselliseksi ja jossa jokainen toteuttaa omaa olemassaolonsa tarkoitusta kiitollisena ja yhteistä hyvää ilolla palvellen. Minulla on unelma maailmasta, jossa jokainen kansa kukoistaa omasta kulttuuriperinteestään ammentaen. Suomen kansan perinteisten hyveiden koen olevan syvällisestä luontoyhteydestä ja sisäisestä hiljaisuudesta kumpuavan viisauden, puhtauden ja rehellisyyden sekä ainutlaatuisen sisukkuuden, rohkeuden peräänantamattomasti kohdata ja ylittää ylitsepääsemättömiltä tuntuvat vastukset. 

 

Jaan täysin vision siitä maailmasta, jonka Kristallipuolueen teesit minulle maalaavat. Luethan ne täältä https://www.kristallipuolue.fi/kristallipuolue

KIRJOITUKSET JA VIDEOT

x.xx.2023

1. Kannanottoni

Tulossa pian!

Yhteydenotto

Jos haluat auttaa kampanjassani tai sinulla on muuta sydämen asiaa, niin ota yhteyttä!
 

Vaalitukea pyydän MobilePay 0445957318 

tai Kristallipuolueen tilin kautta FI35 7997 7991 7352 21 Viestiksi voi laittaa minun nimeni tai Helsinki, tai ilman viestiä, jolloin se ohjautuu koko puolueen yhteiseen vaalikäyttöön tarpeen mukaan. Vaalituki käytetään vaalimainosten rahoittamiseen. 

sybila@ekohoitola.fi

Ekohoitola.fi

bottom of page