top of page
Zibelina_Kirsi_Armassalo_Lieto.jpg

Moikka!

Olen itsenäinen ajattelija, oman polkuni kulkija ja elämäni täyttää rakkaus ihmisiin, eläimiin ja luontoon, joten Kristallipuolue on minulle hyvin luontainen valinta puolueeksi.
Leipätyötäni olen pitkän 60 -vuotisen elämäni aikana suorittanut usealla eri alalla, joista minulle tärkeimpänä työnäni olen tehnyt ihmisten ja eläinten terveydenhuoltotyötä koulutettuna hierojana ja eläinlääkärinä.
Usean tilanteen summana lopetin palkkatyön ja autan nykyään ihmisiä ja eläimiä ilmaiseksi, koska tunnen että niin sen olla pitää että ne jotka kykenevät jakavat muille osaamistaan ja varallisuuttaan saaden vastavuoroisesti palveluja itselleen. Kannatan vaihdantataloutta ja omavaraisuutta.
Lapset ja koko perhe ovat minulle tärkeitä elämääni mieluista sisältöä antavia rakkaita.
Perheemme lukuisat eläinystävät rikastavat arkeamme niin ettei meiltä mitään puutu eikä yksikään päivä ole samanmoinen.
Harrastan perheeni parissa ajan viettoa, pelailua, lukemista, koirien kanssa ulkoilua ja kirjoittamista. Harrastan myös ihmisten ja eläinten avustamista erilaisissa kriisitilanteissa niin tiedollisesti, taidollisesti kuin taloudellisesti.

 

  • Facebook

Miksi eduskuntavaaleihin?

Valintani kansanedustajaksi on suuri edistysaskel ihmiskunnalle ja suomalaisille, koska sen teen minkä aion ja aion saada Suomen irti EU:n ikeestä, uudistaa koulujärjestelmäämme lapsi- ja perhelähtöiseksi ja parantaa pienten ja keskisuurten yritysten mahdollisuuksia selviytyä hyvin painetilanteissa ja mahdollisuutta yrittäjien elää työllään. Suosin suomalaista omavaraista elämää.
Etuni on luonteen lujuuteni, en ole ostettavissa enkä peloteltavissa pois ihmis- ja eläinmyönteisistä mielipiteistäni mitenkään. Katson, että yhdessä olemme enemmän ja meidän kannattaa kansana puhaltaa yhteiseen hiileen ja unohtaa erimielisyydet pikkuasioissa.
Mottoni ovat mm. "Pieni on suurta" "Oikeus ennen muuta" ja "Mikä ei tapa se vahvistaa".
Tule ääniuurnille, äänestä minua ja saat äänellesi katetta!

Miksi juuri Kristallipuolue?

Olen vanha konkari vaaliuurnilta ja myös ikää on runkoon kertynyt muutama vuosirengas.
Edustin Kristallipuoluetta viime aluevaaleissa Varsinais-Suomen hyvinvointialueella ja nyt edustan samaa loistavaa puoluettamme Savo-Karjalan vaalipiirissä.

KIRJOITUKSET JA VIDEOT

x.xx.2022

 kirjoitus

Tulossa pian!

x.xx.2022

 video

Tulossa pian =)

Yhteydenotto

Jos haluat auttaa kampanjassani tai sinulla on muuta sydämen asiaa, niin ota yhteyttä!

bottom of page