juho lyytikäinen aluevaalit

Kristallipuolue ja paikallisheimot

Lämmin tervehdys, ystävä!

On tullut aika, jolloin Kristallipuolue ottaa selkeästi uusia askeleita omalla kehityskaarellaan. Olemme rakentaneet toimintaamme rauhallisesti, ilon ilmapiiristä kiinni pitäen, nyt jo kahdeksan vuoden ajan. Virallisen puolueen statuksen saimme noin vuosi sitten, jonka jälkeen olemme läpikäyneet kahdet vaalit – ollen niissä molemmissa äänimäärissä mitattuna suurin kannatusta saanut eduskunnan ulkopuolinen puolue.

Se, että olemme kasvaneet rauhassa omaan tahtiimme, on antanut meille tilaa hioa toimintatapojamme kuntoon. Nyt tuo toiminnan perusta on niin hyvässä kunnossa, että voimme lähteä sitä laajentamaan. Viime sunnuntaina, eli 3.4.2022, aloitimme virallisesti alueellisen toimintamme, joka kulkee nimellä paikallisheimot.

Paikallisheimo nimikkeenä alueelliselle toiminnalle saa tukea lukuisista saamistamme palautteista, missä ehdokkaamme, jäsenemme sekä aktiivimme ovat kertoneet, että Kristallipuolue on heille kuin heimo tai perhe. Näin tunnen myös minäkin, eli tunnen olevani samansuuntaisten; henkisten ja yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa.

Tämä aika, jota elämme, on hyvin mielenkiintoista; vastakohtien värittämää tapahtumien ja ihmeiden tulvaa, jossa olen äärimmäisen iloinen siitä, että voin tarkastella kaikkea henkisen perspektiivin läpi. Se antaa minulle turvaa, rauhaa ja luottamusta, jota parhaani mukaan koitan välittää myös ympäristööni, minkä johdosta myös politiikassa toimin.

Kristallipuolueelta on toivottu monesti, että järjestäisimme enemmän tapahtumia, joissa heimon jäsenet voivat tavata toisiaan ja se on yksi oleellinen syy sille, miksi avaamme paikallistoiminnan. Sekin avautuu rauhallisesti omaan tahtiinsa sitä pystyyn rakentavien ihmisten toimesta. Näitä heimotapaamisia on keretty järjestämään jo muutamia ja niiden ilmapiiristä on tullut kiitosta, mikä ennakoi sanan leviämistä ja toiminnan kasvua.

Jos sinulla heräsi kiinnostus asiaa kohtaan enemmän, niin kutsun sinut katsomaan tämän videon, jossa esittelen enemmän paikallistoimintamme aloittamista. Toivon, että katsot videon, sillä voi olla mahdollista, että se vie sinut uusiin seikkailuihin!

Valoisaa ja iloista kevättä!

Juho Lyytikäinen
Hallituksen puheenjohtaja
Kristallipuolue r.p.