top of page
Juho 3_edited.jpg

Moikka!

Olen Juho Lyytikäinen, Kristallipuolueen puheenjohtaja, puoliso, kahden lapsen isä, aktiivinen totuuden selvittäjä sekä henkisen polun kulkija.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Miksi eduskuntavaaleihin?

Eduskuntavaaleissa valitaan Suomen lakien allekirjoittajat. Suomen lait vuorostaan määrittelevät yhteiskunnan toimintamallit, joten jokainen kansanedustaja on suuressa vastuussa maamme hyvinvoinnin suhteen.

Tämän hetken tilanne valitettavasti on se, että kansan ja luontomme edun sijasta eduskunta keskittyy pääsääntöisesti joko tiedostaen tai tiedostamattaan kansainvälisten suuryritysten, mukaan lukien lääkeyrityksien ja sotateollisuuden, taloudellisen voiton tuottamiseen.

Tämä suunta on muutettava, ja muutos lähtee kansasta. Minä olen osa kansaa ja tahdon tehdä oman osani tulevassa muutoksessa.

Aion elää nyt ja tulevaisuudessa siten, että voin katsoa peilistä itseäni silmiin, hymyillä ja rakastaa. Jotta tuo on mahdollista, seuraan sydäntäni, ja minun tapauksessani se vie eduskuntavaaleihin.

Miksi juuri Kristallipuolue?

Ensimmäiseen Kristallipuolueen tilaisuuteen menin kesällä 2015 ja tunsin heti tulleeni kotiin, sydänheimon pariin, johon kaikki lopulta kuuluvat.

Tuossa tilaisuudessa ymmärsin viimeistään sen, että politiikan teko voi olla muutakin kuin kuivaa byrokratiapönötystä, ja että kansan edun ajaminen on parasta iloisessa toimintaympäristössä.

Uskon, tiedän, että hyvinvoiva yhteiskunta vaatii toteutuakseen hyvinvoivat päättäjät, ja että yksilön hyvinvointi syntyy sisältä käsin.

Näitä hyvinvoinnin työkaluja voin parhaiten tuoda kansan saataville politiikan, tarkemmin sanottuna Kristallipuolueen kautta.

KIRJOITUKSET JA VIDEOT

19.3.2023

Keskustelua Kirsi Kautiaisen kanssa terveydenhuollon toimivuuden parantamisesta

Terveydenhuoltomme on romahtanut, mitä voimme tehdä? Videolla kanssani on terveystaloustieteiden tohtori Kirsi Kautiainen.

10.1.2023

Earth Brother Podcast #08 - Yhteiskunnallinen vaikuttaminen w/ Juho Lyytikäinen

Vierailuni Earth Brother podcastissa, jossa kävimme hyvin monia yhteiskunnallisia ja myös henkisiä teemoja läpi, mm. kiirastulen kokemusta ja rehellisyyden tärkeyttä.

3.3.2023

Debatti: Voiko poliittista järjestelmää muuttaa sisältä päin? Juho Vs. Antti

Kävin Kemppe podcastin vieraana Antti Launosen kanssa keskustelemassa kyseisestä aiheesta.

10.1.2023

LASTENVALVOJAT - HANSKAT HUKASSA

"Lastenvalvojille mennään kun lapsen vanhemmat eroavat, jotta saadaan sovittua lapsen elatusasiat kuntoon. Minulle tuo tapahtui 2018 kesällä.

Lastenvalvojille mennessäni, otaksuin että virkailijat toimivat siellä kokonaisvaltaisesti lapsen parasta ja rikkoutunutta perhettä ajatellen, mutta taas kerran sain huomata miten järjestelmät ontuvat.

..."

13.10.2022

Juhon vierailu Totuuden Etsijöissä

Juho kävi Totuuden Etsijöiden haastattelussa, vastaamassa varsin mielenkiintoisiin kysymyksiin.

Yhteydenotto

Jos haluat auttaa kampanjassani tai sinulla on muuta sydämen asiaa, niin ota yhteyttä!

bottom of page