top of page
274219884_10159627273274231_413845793515314767_n_edited.png

Moikka!

Olen Outi Hallikainen, kolmen teini-ikäisen äiti ja avioliitossa olen ollut noin 20 vuotta.

Olen 50-vuotias ja työskentelen koulutussihteerinä. Tutkintojakin olen pari hankkinut. Tärkeimmät arvoni ovat henkisyys ja luonnonmukaisuus.


Vapaa aikani kulutan kansalaisaktivismiin: toimin Kristallipuolueen sihteerinä sekä varapuheenjohtajana ja Totuuden Etsijät -kanavan juontajana.

Lisäksi pyrin henkilökohtaisessa elämässä omavaraisuuteen mm. kasvattamalla ruokaa ja säilömällä sekä harjoittamalla permakulttuuri-ideologiaa kokonaisvaltaisesti.

 

  • Facebook
  • Instagram

Miksi eduskuntavaaleihin?

Näen nämä vaalit hyvänä mahdollisuutena saada ääntään kuuluviin. Tällä hetkellä moni on luovuttanut ja antanut vallan pois itseltään, ja seuraa vaan ylhäältä tulevia ohjeita katsellen, kun tutut ja turvalliset rakenteet sortuvat ympäriltä.

 

Todellisuudessa meillä kaikilla, kansana on mahdollisuus muuttaa sitä suuntaa, mihin haluamme tulevaisuuden menevän. Vaaleihin ehdokkaaksi lähteminen on kohdallani vain yksi keino vaikuttaa. Muita keinoja ovat vaihtoehtomediassa toimiminen sekä kaikki muu kansalaisaktivismi, kuten mielenosoitukset, tapahtumat ja paikallisryhmät.

 

Nämä vaalit ovat minulle neljännet, joihin osallistun ehdokkaana, joten näen tämän luonnollisena jatkumona.

Miksi juuri Kristallipuolue?

Olen kuulunut Kristallipuolueeseen vuodesta 2018 aktiivisena jäsenenä. Välistä on ollut aikoja, jolloin usko on meinannut loppua, mutta olen silti sitoutuvana luonteena jatkanut mukana.


Tällä hetkellä olen tyytyväisempi kuin ikinä panokseemme, koska Kristallipuolue tulee lanseeraaman EKA-mallin (edustuksellinen kansanäänestys), jonka itse koen kansanvallan suurimpana työkaluna ihan jokaiselle kansalaiselle vaikuttaa päätöksentekoon, oli sitten Kristallipuolueen ajamista asioista mitä mieltä tahansa.

KIRJOITUKSET JA VIDEOT

x.xx.2022

Outin kirjoitus

Tulossa pian!

x.xx.2022

Outin video

Tulossa pian =)

Yhteydenotto

Jos haluat auttaa kampanjassani tai sinulla on muuta sydämen asiaa, niin ota yhteyttä!

bottom of page