top of page

Kristallipuolue ja korona

28.4.2021 Kristallipuolueen teesi nro 10 tiivistetään seuraavalla tavalla: ”Valtakunnallisen median täytyy uutisoida asioista laaja-alaisesti, eikä pelkästään kansainvälisten suuryhtiöiden etujen mukaisesti. YLEn täytyy jakaa neutraalia uutisointia eri näkökulmista: lännestä ja idästä, kaupallisilta tahoilta ja riippumattomilta asiantuntijoilta sekä kansalaisjärjestöiltä.”

Valtakunnallinen mediamme uutisoi koronasta hyvin kapea-alaisesti antamatta tilaa kansainvälistä arvostusta nauttiville terveydenhuollon todellisille asiantuntijoille. Valtaapitävät jopa sensuroivat näiden asiantuntijoiden kannanottoja.

Meidän Kristallipuolueen edustajien sydäntä lähellä on kaikkien Suomessa asuvien terveys ja hyvinvointi. Koronarajoitteet ja -rokotteet eivät ikävä kyllä tätä tue. Koemme velvollisuudeksemme ja vastuuksemme jakaa asiasta mahdollisimman monipuolista tietoa, jotta ihmiset osaavat itse tehdä informoituja päätöksiä näistä omaan elämään suuresti vaikuttavista asioista.

Kristallipuolueen kritisoidaan olevan koronakieltäjien puolue. Tuo on jyrkkä väite. Koronaviruksia on ollut jo pitkään olemassa ennen nykyistä pandemiaksi kutsuttua vaihetta. Kyseenalaistamme kuitenkin tämän uuden koronaviruskannan (SARS-cov-2) vaarallisuutta ja viruksen leviämisen torjumiseen käytettyjen toimien tarpeellisuutta.. Puolueen edustajina emme siis kiellä koronaa, vaan suhtaudumme nykytilanteeseen viisauden ja kritiikin kautta. Tämä kyseenalaistaminen perustuu kaikkeen siihen tietoon, mitä meille yli vuoden kestoisen tapahtumasarjan aikana on kertynyt sairaala- ja tehohoitoon joutuneiden määristä ja koronaan liittyvistä kuolemista. Kertynyt aineisto ei tue valtamedian ylläpitämää näkemystä koronataudin vakavuudesta. Tilastojen valossa koronan varjolla asetetut rajoitukset ovat yhteiskunnallemme monin verroin vahingollisempia kuin itse tauti, jota vastaan rajoitukset on asetettu.

Koronarajoitusten lisäksi suhtaudumme kriittisesti koronarokotteisiin johtuen siitä, että rokotteiden pitkän aikavälin haitoista ei ole mitään tietoa. Lyhyen aikavälin näyttö osoittaa, että rokotteisiin liittyy suurempia riskejä kuin vanhoihin kauan käytössä olleisiin rokotteisiin. Rokotteiden hyöty-riskisuhteita on tuotu esiin useammankin kansainvälisesti tunnetun rokote-ja lääketutkijan toimesta. Heidän varoituksiinsa rokotehaitoista voi tutustua mm. oheisista linkeistä, missä pitkän kansainvälisen uran tehnyt virologian tohtori ja rokotekehittäjä Geert Vanden Bossche sekä lääkeyhtiö Pfizerin entinen varapääjohtaja Mike Yeadon kertovat koronarokotteiden olevan rikos ihmisyyttä vastaan.

Recent Posts

See All

Onko velka kansalaisten vai eurorahoittajien syy?

Maurizio Sajeva, 20.2.2023 Kun olin vielä lapsi 1970-luvulla ja asuin Italiassa, Aku Ankka maksoi 200 liiraa (0,10 euroa), ja muistan kuinka vaurasta aika oli. 1990-luvulla sanomalehdet kirjoittivat,

Politiikka ja leimaamista

Maurizio Sajeva, 20.01.2023 Kristallipuolue on vapaa paikka kaikille niille, joilla on jalat maassa ja konkreettiset ratkaisut mielessä, mutta jotka ajattelevat järjen lisäksi myös sydämellä Olen aiem

Comments


bottom of page